5 gyilkos tipp vállalkozásodnak Halloweenre - Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

5 gyilkos tipp vállalkozásodnak Halloweenre

5 gyilkos tipp vállalkozásodnak Halloweenre

Karácsonykor szinte minden cég akciókkal, nyereményjátékokkal árasztja el a felhasználókat, éppen ezért csak az ajánlatok kis százaléka jut el ténylegesen az emberekhez, hiszen annyi megkeresés éri őket, hogy képtelenek mindet feldolgozni. Ezért célszerű más időpontban is akciózni, kampányolni.

Külföldi hatásra már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Halloween ünneplése, ezért itt az ideje, hogy ezt kihasználva többlet bevételre tegyél szert!

Cikkünkben ötleteket, tippeket adunk, hogyan használhatod céged online értékesítésében ezt az ünnepet.

Minikampány online értékesítésed megtöbbszörözésére

Ha plusz bevételre szeretnél szert tenni, hozz létre egy minikampányt az eseményre. A sales oldal kapjon halloweeni dizájnt, a szöveg is lehet egészen szokatlan eddigi kommunikációdtól. Találj ki valamilyen aktuális, vicces sztorit, amelyben indoklod a kampány létrejöttét. Ilyenkor nagyon jó eredményeket lehet elérni szokatlan történetekkel, így nem kell félned, ha valami hajmeresztő jut eszedbe! Légy kreatív és a siker nem fog elmaradni!

Építs adatbázist

Ha “csak” figyelemfelkeltő szeretnél lenni, hozz létre egy apró alkalmazást, játékot. Legjobb, ha a Facebookra programoztatsz le egy applikációt. Amennyiben tetszik rajongóidnak, kérd meg őket, hogy küldjék tovább, ajánlják ismerőseiknek, ezáltal sok új “rajongót”, feliratkozót szerezhetsz. A játékot felturbózhatod akár egy nyereményjátékkal is.

Adj ajándékot minden rendelés mellé

Mindenki szeret ajándékot kapni. Használd ki az ünnepi alkalmat és küldj ajándékot minden, az akció időtartalma alatt vásárlónak. Ez az ajándék lehet akár egy gondosan becsomagolt cukorka, egy bónusz kupon, amivel legközelebb akciósan tud vásárolni, belépő egy rendezvényre stb.

Ingyenes kiszállítás

Ehhez az akcióhoz is ki lehet találni egy frappáns sztorit, amelyben megmagyarázod, miért ingyenes most a házhozszállítás. (Pl.: a zombik díjmentesen kiviszik.) Ingyenes kiszállítással nagyon fel tudod dobni online értékesítésedet. Ha kis értékű termékeket forgalmazol és nem szeretnéd, hogy veszteséges legyen az akció, kösd egy minimális rendelési összeghez az ingyenes szállítást.

Bónusz tipp

Akciódnak, kampányodnak hozz létre egy eseményt Facebookon, ahol meghívhatod ismerőseidet, céged Facebook oldalának rajongóit.

Te kitaláltad már, mivel rukkolsz elő idén Mindenszentekkor, azaz Halloweenkor?

Még nem késő, hogy összeállíts egy minikampányt erre az ünnepre.

Véleményed írd meg nekünk hozzászólásban!

További bejegyzések

Curtis és a drogrehab esete: mi a tanulság a blog írás szempontjából?

A múlt héten olvashattál nálunk Perez Hiltonról, a blog írás fenegyerekéről, aki egyáltalán nem profizmusáról és alapos forráshasználatáról, hanem a pletykák terjesztéséről ismert. 

Kétségtelenül jól is megy neki, hiszen mindig van egy olyan réteg, amely szereti, ha az éppen általa piedesztálra helyezett személyeket lejáratják, lerántják. De vigyázat! Finoman fogalmazva:

A blog írás esetében sem árt, ha igazat írsz ;)

Olvasom tovább...

A sikeres blog titka. Avagy: tanulj a legnagyobbaktól!

A blog elengedhetetlen kelléke egy sikeres üzleti vállalkozásnak. Sokkal több követőre tehetsz szert, ha blogolsz, ezáltal pedig a bevételed is növekedhet. 2018-ban a legsikeresebb amerikai blogoknak havonta több millió látogatója volt. Érdemes belegondolni, hogy ennyi olvasó mennyi bevételt eredményezhet, illetve abba is, hogy a reklámmarketingesek mennyi pénzt fektetnek egy-egy ilyen sikeres blogba.

Olvasom tovább...

Nem az ördögtől való: hírlevél tippek a sikeres eladáshoz

Ugye hírlevél a Te postafiókodban is naponta landol? Ahogy megnyitod a levelezőrendszeredet, máris nyomod a pipákat, hogy küldhesd is őket mihamarabb az internet mély és fekete bugyrába, valahová egy messzi-messzi galaxisba. Te is járhatsz így. Azaz Te és a hírleveled. De azért vagyunk mi, hogy az általad írt hírlevél ne csak egy legyen a százból.

Olvasom tovább...

Pénzt pazarolsz a hírlevél listáddal?

Sokan és sokféleképpen építenek hírlevél listát. Van, aki nyereményjátékokkal, más kuponokkal kivitelezi a listaépítést. Ezek mindegyike elfogadott dolog, hiszen a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad, tehát voltaképpen mindkét fél jól jár. Azonban amikor egy ideje folyamatosan csak duzzad és duzzad a lista, érdemes arra is gondolni, hogy elérkezett a karbantartás ideje, vagyis egy idő után szükségessé válik a megtisztítása a sallangoktól.

Olvasom tovább...