Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

 

Facebook oldal készítő tréning (2018.05.09.)

Nincs még céges Facebook oldalad? Szuper!
Mert nem kell a régi beidegződéseket levetkőznöd. Nincs szükség arra, hogy újratanuld a játékszabályokat. Tiszta lappal indulhatsz.

Miért lehet előnyödre, ha még nem foglalkoztál közösségi marketinggel?
Lehet, hogy már hallottál róla. A Facebook Zéró nevű, új algoritmus idéntől lenullázta a céges oldalak megjelenítését. Az ürügy az volt, hogy a felhasználók közötti személyes kapcsolattartást támogassák. De valójában a hirdetési költségek növelése lett belőle.

Mit jelent ez a hagyományos közösségi marketing követői számára? Nem sok jót. Hiszen a zéróról kell újra elindulniuk.

Szerencséd van, mert Te jobb lábbal indulhatsz

További információkért kattints ide >>

 

Értékesítési szövegírás tréning (2018.05.17.)
 
A profin megírt szöveg, ami elad helyetted, a leggyorsabb módja annak, hogy növeld a bevételed. Minimum megkönnyíti az értékesítési munkát, mert a személyes találkozásnál nem a nulláról, hanem egy lépéssel a lezárás előtt kell kezdened. Ez így működik olyankor, ha az előkészítést elvégezte helyetted az értékesítési szöveg. 
 
Legtöbbször azonban már a honlapodról elkezdenek jönni a forró érdeklődők, mert nem Te akarsz eladni, hanem ők akarnak vásárolni. Neked mennyivel lenne nagyobb a bevételed, ha néhány százalékkal többet adnál el?  Az értékesítési szövegírás-képzés egyetlen cég számára sem úri luxus, hanem milliókat érő tudás. Nem véletlen, hogy az amerikai piacon milliókért írják a webszövegeket, az értékesítési szövegeket, mert egy sikeres honlap a megfelelő üzenettel úgy működik, mint egy pénztermelő gépezet. 
 
Egy gond van, amiért nem pörög a kassza

További információkért kattints ide >>
 Közösségi média túlélőtréning a Facebook Zéró korában (2018.06.14.)

Új vevők szerzéséhez és a meglévők megtartásához ideális eszköz a közösségi média. Csakhogy ezentúl másként kell használnod, mert a világ fordult egyet, és idén nagyot változott a Facebook

Mit kell tudnod a feje tetejére állított algoritmusról? Hogyan érd el ezután a célközönségedet, ha egyszer az ismeretségi hálózat hadat üzent a marketingnek?

Még sosem volt ennyire aktuális: lenullázhat a közösségi média!

Mit tehetsz, hogy ne ess áldozatául a nagy letisztításnak?

További információkért kattints ide >>

 

Pörögjön az üzlet egész évben! (2018.09.26.)

A szakértői státusz az a kulcsfontosságú pozíció, amiért a legsikeresebb vállalatok örökös élethalál harcot vívnak, míg a kisebb cégek gyakran nem szentelnek neki kellő figyelmet. Ezzel pedig saját gödrüket ássák!

Te ne kövesd el ezt az elkeserítő hibát!

A folyamatos kommunikáció pofonegyszerűnek tűnik, pedig gondos tervezést és állandó odafigyelést igényel. Akkor sem állhatsz le, ha épp szabadságon vagy, vagy új munkatársat vettél fel, vagy éppen nincs kedved hozzá. Mi azonban tudunk 49 kommunikációs trükköt, aminek segítségével egész évben megkerülhetetlen leszel az online piacon!

Lépj ki a sötétből!

További információkért kattints ide >>
 


Online képzés: Közösségi média e-book

Élet a Facebookon túl: Közösségi média e-bookMivel a Facebook megkerülhetetlen, óriási lett rajta a zaj. 
Mind az üzenőfalon torlódó ingyenes posztokon keresztül, mind a hirdetésekről túl sokan kiabálnak. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy pont a Facebook eredeti funkcióját nem tudod kihasználni: hogy közvetlen módon kommunikálj a leendő és meglévő vásárlóiddal.

Szerencsére vannak olyan közösségi média oldalak, ahol ezt megteheted: ilyen az Instagram, a Linkedin és a Youtube.

Hozd Magad képbe ezzel a 3 közösségi média oldallal kapcsolatban. Az e-bookból megtudod, melyiket hogyan használd, így el tudod dönteni, melyik illik a legjobban a célközönségedhez és a cégedhez. 

További információkért kattints ide >>