Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

Új vevők szerzéséhez és a meglévők megtartásához ideális eszköz a közösségi média. Csakhogy ezentúl másként kell használnod, mert a világ fordult egyet, és idén nagyot változott a Facebook

Mit kell tudnod a feje tetejére állított algoritmusról? Hogyan érd el ezután a célközönségedet, ha egyszer az ismeretségi hálózat hadat üzent a marketingnek?

Még sosem volt ennyire aktuális: lenullázhat a közösségi média!

Rémhír, de nem kacsa! 2018 elején Mark Zuckerberg  „vissza a gyökerekhez” jellegű új irányt hirdetett kedvenc közösségi oldalunk nevében.

Ó jaj! Marketingtől hemzseg, és kereskedelmi hirdetőtábla lett közösségi felület helyett. Ezért az új algoritmus alapján mostantól kevesebb reklám- és marketingtartalmat fog mutatni a felhasználóknak. Ehelyett a hírfolyamot a személyes ismerősök által generált tartalmak uralják majd.

Mit tehetsz, hogy ne ess áldozatául a nagy letisztításnak?

Lehet, Téged is bosszant, hogy a közösségi média reklámból meggazdagodott mogulja hirtelen nagytakarítást hirdet. Talán azért, hogy miután a céges oldaladat elásta, a hirdetési költségek még tovább emelhetőek legyenek?

Inkább ne is firtassuk! A mi célunk az, hogy a dolgaid továbbra is jól menjenek. Íme, mit kell tenned ehhez:

Fogd a laptopodat, és gyere el a közösségi média tréningre!

Mit nyersz, ha eljössz a közösségi média túlélőtréningre?Mivel a Facebook Zéró nevű akció miatt nehezebb lett a célközönséget elérni, fejlődnöd kell. Lehet, hogy ez az igény a versenytársaidban máris munkál, mert a legutóbbi közösségi média marketinges előadásunk is teltházas volt.

De ha lemaradtál róla, semmi gond. És ha többet szeretnél tudni, akkor hajrá! Mivel most ez maga A Nagy Téma az online üzleti kommunikáció területén, felturbóztuk a régóta sikeres Facebook-előadásunkat.

Edzőruha nem szükséges, csak egy strapabíró laptopot kell hoznod. Nem csupán új információkat szerzel, hanem a helyszínen be is gyakorolod a közösségi média profithozó használatához szükséges fogásokat.

Zéróról a maximumra!
Példák, tippek, gyakorlatok

Hátrányból előnyt fogunk faragni. Hiába korlátozza a közösségi média a díjmentes hirdetéseket, reklámokat. Minőségi tartalmakra építő kommunikációddal „megszelídítheted” a szigorú szabályozást, és ami még fontosabb: a célközönséget. Igazi feketeöves szintre képezünk ki. 

Miről lesz szó a Facebook túlélőtréningen?

 • így indíts kétirányú kommunikációt monológ helyett
 • a komment lett az új lájk: hogyan kezdd el a beszélgetést
 • jelöltek gyűjtése és kapcsolatépítés vs. kemény eladás
 • mosolygós dzsiu-dzsicu fogások pofátlan trollok ellen
 • tuti képek a posztokhoz, bónusz cukifaktorral
 • a mester kategória: Facebook Élő Videó
 • sikeres posztok és hirdetések lépésről lépésre

Egyszóval: célcsoportot elemzünk, posztokat tervezünk, hirdetéseket készítünk a helyszínen. Megtanítunk arra, hogyan segítsd problémamegoldó, hasznos tippekkel az érdeklődőket, hogy szerethető tartalmakkal csábítsd őket magadhoz a rámenős reklám helyett, amit a közösségi média idéntől korlátoz.

Online üzleti kommunikáció mesterfokon

Kell-e sorolnom, mit nyersz, ha napirendre jössz a közösségi média profitnövelő használtalát megtanító képzésen? Oké, a rend kedvéért:

 • Facebook kommunikációd rendszeressé válik
 • több új rajongód lesz
 • egyre többen beszélnek majd a Facebook-oldaladról – és az oldaladon!
 • többen érkeznek weblapodra
 • eladásaid száma növekedni fog

VIP ügyfeleink számára már jó ideje készítünk profi kommunikációs terveket a Facebookra. Az egyre növekvő igény miatt idén harmadik éve tartunk szakértői előadásokat is a témában. 

De még ez sem elég. A Facebook Zéró korában mindent be kell vetni a sikerhez. Ezért most élő, interaktív kiképzést építettünk a folyamatosan teltházas előadás témájára. 

Ezt az eddig belső használatra szánt tudásanyagot, amit itt átadunk és begyakoroltatunk veled, ebben a formában még csak a saját kommunikációs szakértőink ismerik. Most Te is elsajátíthatod, és alkalmazhatod! 

Ez pedig több mint puszta „túlélés” a Facebook Zéró korában: siker.

Mikor lesz a következő tréning?

Időpont: 2018. március 29. csütörtök, 9.00-16.00 óra között
Helyszín: Bijó Rendezvényközpont (régen Renault szalon)
Cím: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.

OK, érdekel.
Mennyibe kerül?

A tréning ára nettó 49.000 Ft

Csillogó szempár garancia


100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra, hogy elégedett leszel a tréninggel, ennyire biztosak vagyunk az átadott tudás értékében és abban, hogy ez a módszer működik.

Ha nem így lesz, akkor visszafizetjük neked a képzés árát. Ilyenre még egyszer sem volt példa, ezért bátran merjük vállalni.
 

Jelentkezz a közösségi média marketing mestertréningre itt: