5 tipp az online kommunikációdhoz az év második felére - Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

5 tipp az online kommunikációdhoz az év második felére

5 tipp az online kommunikációdhoz az év második felére

Szélsebesen ért végét a 2017-es év első fele, hipp-hopp máris júliust írunk. A nyár remek időszak arra, hogy mérlegeld az első félévet és kijelöld a következőre az utat.

Összeszedtünk Neked 5 tippet, amely megmutatja, hogyan fejleszd online kommunikációdat

1. Mobilbarát weboldal
 
Egy igényes weboldal ma már szinte alapvető, ugyanakkor néhány cégvezető nem gondol arra, hogy rengeteg potenciális vevőjük útközben, a telefonján keresztül böngészi az információkat.
 
Fontos tehát a mobiltelefonra is optimalizált weblap.
 
2. Minőségi tartalmak
 
Néhányan úgy gondolják, hogy a klasszikus értelemben vett blogolás a múlté. Te ne kövesd el ezt a hibát. Tekints egységként a különböző publikálási felületekre. Egy szépen megszerkesztett kép az Instagramon és a Pinteresten, ami felkelti az olvasód figyelmét és áttereli a weboldaladra.
 
A tudatosan megtervezett online kommunikáció segítségével, célcsoportod sokkal nagyobb részét értheted el.
 
3. Légy Te, aki megoldja a problémáját!
 
Az internetezők amikor rákeresnek egy témára nem csupán elmélkedést hanem megoldásokat keresnek. Légy hiteles és megbízható, és ha egy kérdés többször felmerül ügyfeleid körében készíts belőle bejegyzést.
 
4. Közvetlen kommunikáció
 
A közösségi média felületek újításai, mint például az Instagram Stories teljesen újszerű és közvetlen kommunikációt tesznek lehetővé közted és a követőid között. Mutasd be termékeidet képes történet formájában vagy használd aktívan a szintén új live – vagyis élő videó funkciót. Ennek segítségével például közvetlenül meg tudod válaszolni a feltett kérdéseket így egyszerre valósul meg a közvetlen online kommunikáció és a problémamegoldás.
 
5. Rendszeres videófogyasztás
 
A trendelemzők szerint a videófogyasztás a teljes forgalom közel 70%-át teszi ki 2017-ben. Érdemes tehát Neked is számolnod ezzel a platformmal. A videókommunikációd sikeressége nagyban függ attól, hogy hová posztolod őket.
 
A rövid, figyelemfelkeltő videók az Instagramra valók, míg a hosszabb problémamegoldó típusokat a YouTube-ra posztold.
 

Rengeteg potenciál van a videózásban, ha szeretnéd megtudni, hogyan hozhat bevételt vállalkozásod számára, itt megnézheted új online kurzusunkat! Siess, mert csak július 30-ig érhető el.

További bejegyzések

Fordítsd hasznodra a nyarat! Marketing eszközök uborkaszezon idejére

Ütős marketing eszközök nélkül nem a kellemes hőmérsékleten, hanem a bevételeden fogod érezni, hogy vééégre itt a nyár. Számolod a napokat, hogy szabadságra mehess, de közben, úgy ahogy van, kihagynád az uborkaszezont? Lassan a testtel, mert némi marketinges tudással felpezsdítheted a legforróbb hónapokat is!

Marketing eszközök, amikkel nyáron is mehet az eladás

Olvasom tovább...

Végre a Te vállalkozásod is élvezheti az Instagram előnyeit

Az Instagram fejlesztői újabb ötletekkel álltak elő, hogy minél hatékonyabban tudj kommunikálni a leendő és a meglévő ügyfeleiddel. 

Mivel mostanra szinte nemzedéki hovatartozástól függetlenül mindennapi életünk részévé vált a közösségi média, népszerűséged növeléséhez elkerülhetetlen, hogy Te is jelen legyél általa az online világban, és folyamatosan kommunikálj a vevőiddel. 

Az Instagram segít, hogy legszebb fényében mutasd be portékádat

Olvasom tovább...

15+1 tartalommarketing tipp a sikeres vállalkozáshoz

Tartalommarketing: lehet, hogy sokszor hallottad már a szót, de még nincs pontos fogalmad arról, hogy mi az, és hogyan alkalmazd. Szeretnél hatásosabban kommunikálni a jelenlegi és a reménybeli ügyfeleiddel? Ha igen, akkor máris fejest ugrottál a témába. Olvass tovább!

Tartalommarketing fogások, amiktől profithozó tornádóövezet lesz a nyár

Olvasom tovább...

Hatékony üzleti kommunikáció nyári időszámítás szerint is

Az üzleti kommunikáció terén sosincs megállás. Azt gondolnád, ha itt a nyár, és az ügyfeleid nyaralni mentek, akkor itt az ideje annak is, hogy hátradőlj, és élvezd a napsütést. De a vevőkkel folytatott kommunikáció ilyenkor se állhat le, sőt hasznosabb lehet, mint bármikor. 

Következetes üzleti kommunikáció, de könnyedebb témákról

Olvasom tovább...

A legújabb Facebook képméretek: 2018 – puskázz innen!

Az optimális Facebook képméreteket keresed? Aktualizáltuk a képméretek listáját, hogy 2018-ban is vonzó és figyelemfelkeltő posztokkal és hirdetésekkel öregbítsd a hírneved.

A Facebookon ugyanis nem elég végtelenül kreatívnak lenni: ha nem veszed figyelembe az ajánlott feltöltési méreteket, könnyen értelmezhetetlenné válik a kép. Ezeket a méreteket ráadásul nehéz nyomon követni, mivel a követelmények a kép típusától függően változnak, és maguk ajánlások is gyakran frissülnek (évente akár többször is).

Ezeket a méreteket használd, ha tökéletes Facebook posztot, hirdetést akarsz

Olvasom tovább...