Hasznos applikációk, hogy ne maradj le semmiről - Tippek értékesítési üzenetek, üzleti kommunikáció, szövegírás, hirdetések és hírlevelek írásához

Hasznos applikációk, hogy ne maradj le semmiről

Hasznos applikációk, hogy ne maradj le semmiről

Az életben manapság nincs megállás, de a folyamatos mozgás könnyedsége ezekkel a hasznos applikációkkal számodra garantált lesz. 

Szó szerint és képletesen, a gondolataid szintjén is könnyebben mozgásban maradsz, ha igénybe veszed az online kommunikáció segítségét, közelebbről pedig a következő három applikációt.

Mindent elérhetővé tevő, hasznos applikációk

Ha egyetlen szóban kellene összefoglalni a mai kor lényegét, akkor az összekapcsoltság lenne a legjobb kifejezés. Ez az a tényező, ami elvárássá teszi velünk szemben a minden eddiginél nagyobb gyorsaságot.

 1. Viber – ha gyorsan és ingyen akarsz kommunikálni

A hasznos applikációkról szóló sorozatunk újabb darabját a Viber mobilalkalmazás nyitja, amelynek segítségével üzeneteket küldhetsz más Viber-felhasználóknak, illetve hívást kezdeményezhetsz velük – ingyen. Ha nincs időd vagy kedved üzenetet pötyögni, rá is mondhatod 30 másodperces hangüzenet formájában a gondolataidat. 

Használat közben sokaknak stabilabbnak tűnt, mint a Skype. Emellett könnyű vele csoportokat csinálni, amelyekben akár üzenetek, akár képek formájában mindenkihez gyorsan eljut az infó.

2. BKK futár – ajtótól ajtóig visz a legrövidebb idő alatt

Ez az ingyenes utazástervező szolgáltatás valós idejű útvonaltervezést tesz lehetővé, valamint térképes járműmegjelenítésre is alkalmas. 

A hasznos applikációk fejlesztői ez esetben az összes felszíni tömegközlekedési járművet informatikai hálózatba kapcsolták, és műholdas megfigyeléssel látták el. Az eredmény: akadálymentes útvonaltervezés a járművek helyzetének valós idejű megjelenítése által.
 
Hiszen  ki mondhatja el magáról, hogy igazán kiismeri magát a szinte naponta változó budapesti közlekedésben? Ez az alkalmazás levezeti nekünk, hogy miről mire kell átszállnunk ahhoz, hogy eljussunk oda, ahova szeretnénk. A járatokra rákattintva megjeleníti a megállóhelyek nevét, valamint térkép segítségével megmutatja az útvonalat is.

3. Google fordító – két nyelv között a legrövidebb út

Gyors fordítási segítséget nyújt minden helyzetben – akár offline módban is. Azért érdemes más hasznos applikációkkal szemben ezt választani, mert olyan helyzetben is segít a nyelvi tájékozódásban, ha éppen nem áll rendelkezésre az internet, vagy külföldi utazáskor költséges lenne a folyamatos használata.
 
Nyilván nem arra találták ki, hogy a szaktolmácsokat helyettesítse, vagy kisregényeket olvassunk vele idegen nyelveken. Ezt azonban gyorsasága és rugalmassága hétköznapi helyzetekben bőségesen kárpótolja, hiszen hangalapú és grafikus keresést egyaránt működtet. Így a lefotózott nyomtatott szöveget digitalizálja és lefordítja.
 
Mellesleg ezáltal offline szöveget is könnyen lehet digitalizálni és e-mailben elküldeni néhány perc alatt, ami rengeteg időt spórol meg akkor, ha dokumentumokat kellene bepötyögni a gépbe.

Hasznos applikációk versenye

Sorozatunkban továbbra is tesztelni fogjuk a legnagyobb segítséget nyújtó mobilalkalmazásokat, illetve saját hektikus életünkből merítünk tippeket az ajánláshoz.

Te milyen hasznos applikációkat használsz? Oszd meg hozzászólásban olvasóinkkal a tippjeidet, ha van kedved ma valami jót tenni! :)

További bejegyzések

Fordítsd hasznodra a nyarat! Marketing eszközök uborkaszezon idejére

Ütős marketing eszközök nélkül nem a kellemes hőmérsékleten, hanem a bevételeden fogod érezni, hogy vééégre itt a nyár. Számolod a napokat, hogy szabadságra mehess, de közben, úgy ahogy van, kihagynád az uborkaszezont? Lassan a testtel, mert némi marketinges tudással felpezsdítheted a legforróbb hónapokat is!

Marketing eszközök, amikkel nyáron is mehet az eladás

Olvasom tovább...

Végre a Te vállalkozásod is élvezheti az Instagram előnyeit

Az Instagram fejlesztői újabb ötletekkel álltak elő, hogy minél hatékonyabban tudj kommunikálni a leendő és a meglévő ügyfeleiddel. 

Mivel mostanra szinte nemzedéki hovatartozástól függetlenül mindennapi életünk részévé vált a közösségi média, népszerűséged növeléséhez elkerülhetetlen, hogy Te is jelen legyél általa az online világban, és folyamatosan kommunikálj a vevőiddel. 

Az Instagram segít, hogy legszebb fényében mutasd be portékádat

Olvasom tovább...

15+1 tartalommarketing tipp a sikeres vállalkozáshoz

Tartalommarketing: lehet, hogy sokszor hallottad már a szót, de még nincs pontos fogalmad arról, hogy mi az, és hogyan alkalmazd. Szeretnél hatásosabban kommunikálni a jelenlegi és a reménybeli ügyfeleiddel? Ha igen, akkor máris fejest ugrottál a témába. Olvass tovább!

Tartalommarketing fogások, amiktől profithozó tornádóövezet lesz a nyár

Olvasom tovább...

Hatékony üzleti kommunikáció nyári időszámítás szerint is

Az üzleti kommunikáció terén sosincs megállás. Azt gondolnád, ha itt a nyár, és az ügyfeleid nyaralni mentek, akkor itt az ideje annak is, hogy hátradőlj, és élvezd a napsütést. De a vevőkkel folytatott kommunikáció ilyenkor se állhat le, sőt hasznosabb lehet, mint bármikor. 

Következetes üzleti kommunikáció, de könnyedebb témákról

Olvasom tovább...

A legújabb Facebook képméretek: 2018 – puskázz innen!

Az optimális Facebook képméreteket keresed? Aktualizáltuk a képméretek listáját, hogy 2018-ban is vonzó és figyelemfelkeltő posztokkal és hirdetésekkel öregbítsd a hírneved.

A Facebookon ugyanis nem elég végtelenül kreatívnak lenni: ha nem veszed figyelembe az ajánlott feltöltési méreteket, könnyen értelmezhetetlenné válik a kép. Ezeket a méreteket ráadásul nehéz nyomon követni, mivel a követelmények a kép típusától függően változnak, és maguk ajánlások is gyakran frissülnek (évente akár többször is).

Ezeket a méreteket használd, ha tökéletes Facebook posztot, hirdetést akarsz

Olvasom tovább...